fauteuils dami marketing

Relaxfauteuil kopen

Bent u op zoek naar een fauteuil? Wij verkopen verschillende soorten fauteuils voor binnen en buiten. In ons assortiment vindt u verschillende soorten fauteuils zoals; draai fauteuils, fauteuils op wieltjes, design fauteuils, relax fauteuils kunststof fauteuils en buiten fauteuils. Voor iedere sfeer en stijl interieur hebben wij een bijpassen stoel in onze collectie. U kunt uit verschillende soorten materialen kiezen met elk hun eigen unieke uitstraling. Zo past uw stoel perfect bij de architectuur van uw huis, kantoor of tuin.

Fauteuils.nu is een website van Moonen Import Export. Wij zijn al jaren actief in de branche van kantoormeubelen en zien elke keer een verschuiving in diverse stijlen. Momenteel is huiselijk een erg populaire stijl. De focus is bij ons steeds meer gaan liggen op producten en vooral stoelen die ook prima passen in de privésfeer  bij de mensen thuis aan de eettafel of in de woonkamer.

Onze werkwijzen bleek op de zakelijke markt erg effectief en we merkten dat er steeds vraag kwam naar fauteuils voor in de woonkamer. Dus hebben wij besloten dat wij onze lijn door zouden zetten naar de particuliere markt. Wegens een klein team hebben wij medewerkers die op meerdere vlakken inzetbaar zijn, dus als u een vraag heeft kunt u bijna altijd bij de eerste medewerker die u spreekt terecht en krijgt u direct antwoord op uw vraag.

Omdat wij een groothandel zijn hebben we contact bij diverse fabrieken en hebben wij altijd voor u een eerlijke en scherpe prijs. Dit komt omdat wij direct vanaf de fabriek in kunnen kopen en niet bij een groothandel moeten kopen. Wij kunnen u zelfs vertellen dat wij op diverse producten uit ons assortiment de goedkoopste prijs kunnen aanbieden! Neem een kijkje op onze website en vindt de perfecte fauteuil voor het aankleden van uw huis of kantoor!

Website: https://www.fauteuils.nu/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *